Karabük Üniversitesinde Aşçılık ve Fast Food Hizmetleri Eğitimi Sertifika Programı Düzenlendi

Karabük Üniversitesi ile Mülteciler ve Sığınmacılarla Yardımlaşma Dayanışma ve Destekleme Derneği (MSYD) iş birliğinde gerçekleşen, Aşçılık ve Fast Food Hizmetleri Eğitimi alan öğrenciler için sertifika töreni düzenlendi. Karabük Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (KABÜSEM) bünyesinde Mülteciler ve Sığınmacılarla Yardımlaşma Dayanışma ve Destekleme Derneği (MSYD) iş birliğiyle Karabük’te ikamet eden göçmen, sığınmacı ve şartlı mültecilerin mesleki gelişimlerini sağlayabilmek amacıyla Aşçılık ve Fast Food Hizmetleri Eğitimi alanında sertifika verildi. Tamamlanan eğitimlerin ardından 11 kişi için Karabük Üniversitesi Safranbolu Konuk Evinde sertifika töreni düzenlendi. Sertifika törenine Safranbolu Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Avni Kırmacı, KABÜSEM Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Menemencioğlu, Konuk Evi Müdürü Öğr. Gör. Tolga Tabak ve Mülteciler ve Sığınmacılarla Yardımlaşma Dayanışma ve Destekleme Derneği temsilcileri katıldı. Program, katılımcılara sertifikalarının verilmesi, hatıra fotoğrafının çekilmesi ve kokteylin ardından son buldu. Editör: Arş. Gör. Fatma Sena YAMAN / Haber: Yasin ALDEMİR Kurumsal İletişim Merkezi Koordinatörlüğü (KİMER)