Karabük Valisi Fuat Gürel Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı Ziyaret Etti

Karabük Valisi Fuat Gürel, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a hayırlı olsun ziyareti kapsamında iadeiziyarette bulundu. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Valisi Fuat Gürel’i Rektörlük makamında ağırladı. Ziyarete Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz ve Genel Sekreter Lütfü Köm de eşlik etti. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Valisi Fuat Gürel’e ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ayrıca Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameye göre "Vali-Mülkiye Başmüfettişliği" görevine getirilen Vali Fuat Gürel’e, yeni görevinde başarılar dileyerek ailesiyle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yaşam geçirmesi temennisinde bulundu. Karabük Valisi Fuat Gürel, misafirperverliği, dilek ve temennileri için Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi. Editör: Arş. Gör. Fatma Sena YAMAN / Haber: Yasin ALDEMİR / Fotoğraf: Erdal ÇITAK Kurumsal İletişim Merkezi Koordinatörlüğü (KİMER)