Şehir

Karçel A.Ş. Genel Müdürü Süleyman Boyar’dan KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a Ziyaret

Karçel A.Ş. Genel Müdürü Süleyman Boyar, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı ziyaret etti.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karçel A.Ş. Genel Müdürü Süleyman Boyar’ı makamında ağırladı. Ziyarete Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Elif Çepni ve Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Genel Sekreter Lütfü Köm eşlik etti.

Görüşmede Karabük Üniversitesi ve Karçel A.Ş. arasında olası iş birliği alanları ve projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Görüşmede üniversite-sanayi iş birliği vurgulanarak, eğitim ve sanayi dünyasının birlikte çalışmasının önemi de ele alındı.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Genel Müdürü Süleyman Boyar’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Karçel A.Ş. Genel Müdürü Süleyman Boyar da misafirperverliği için Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık’a teşekkür etti.

KURUMSAL İLETİŞİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ