Sağlık

KBÜ' de “İş Sağlığı ve Güvenliği” Eğitimi

Karabük Üniversitesi 15 Temmuz Şehitler Konferans Salonunda, staj yapacak 2. 3. ve 4. sınıf öğrencilerine “İş Sağlığı ve Güvenliği” eğitimi verildi. Karabük Üniversitesi (KBÜ) Sağlık Bilimler Fakültesi hemşirelik, FTR, çocuk gelişimi ve ebelik bölümleri 2. 3. ve 4. sınıf öğrencilerine staja başlamadan önce mesleğe dair saha bilgilendirmesi yapılması amacıyla Karabük Üniversitesi 15 Temmuz Şehitler Konferans Salonunda “İş Sağlığı ve Güvenliği” eğitimi  verildi. 2 gün süren eğitimde 11 akademisyen ''Oryantasyon Eğitimi, El Hijyeni, Kesici-Delici Alet Yaralanmaları, Kişisel Koruyucu Ekipman Kullanımı, Atık Yönetimi, Sıfır Atık, Hasta Hakları ve Mahremiyeti, Meslek Hastalıklarının Sebepleri, Hastalıktan Korunma Prensipleri ve Korunma Tekniklerinin Uygulanması, Biyolojik ve Psikolojik Risk Etmenleri, İlk Yardım'' başlıklarında sunum yapacak.