Şehir

KBÜ' de ''Keyfekeder Şiir ve Müzik Akşamı''

Karabük Üniversitesi Sesli Düşünme Kulübü tarafından Safranbolu Prof. Dr. Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Akademisinde ”Keyfekeder Şiir ve Müzik Akşamı” etkinliği düzenlendi. Karabük Üniversitesi (KBÜ) Safranbolu Prof. Dr. Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Akademisinde KBÜ Sesli Düşünme Kulübü tarafından ”Keyfekeder Şiir ve Müzik Akşamı” etkinliği düzenlendi. Etkinliğinin moderatörlüğünü KBÜ Sesli Düşünme Kulüp danışmanı Öğr. Gör. Mesut Doğan üstlendi. ''Keyfekeder Şiir ve Müzik Akşamı'' etkinliğine akademisyenler, öğrenciler ve davetliler katıldı. ''Keyfekeder Şiir ve Müzik Akşamı'' etkinliğinin teması "Programa katıl, ister şiir oku, ister şarkı söyle, ister dinleyici ol" oldu. ''Keyfekeder Şiir ve Müzik Akşamı'' etkinliği müzik dinletisinin ardından son buldu.