KBÜ' den Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına Ziyaret

Karabük Üniversitesi ile Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı arasında “Karabük’teki ticari işletmelerin dijital dünyaya entegre olması” hakkında görüşme gerçekleştirildi. Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığında gerçekleşen görüşmeye, Karabük Üniversitesi (KBÜ) Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Muhammet Tahir Güneşer, Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldıray Yıldırım, KBÜ Yazılım Mühendisliği Dr. Öğretim Üyesi Emrah Özkaynak ve Dr. Öğretim Üyesi Caner Özcan katıldı. Karabük’teki ticari işletmelerin dijital dünyaya entegre olması ve işletmelerin verimini arttırmaya yönelik çalışmalarda yapılabilecek iş birliklerinin konuşulduğu görüşme toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.