Kampüs

KBÜ Gazetecilik Öğretim Üyesi İnce, TRT Radyo 1'e konuk oldu

Karabük Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa İnce, TRT Radyo 1’de canlı yayın konuğu oldu.

Karabük Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Mustafa İnce, TRT Radyo 1'de canlı yayınlanan Çevrimiçi programına katılarak yeni dönem internet haberciliği ve sosyal medyada kara propaganda konuları hakkında bilgiler verdi .

İnternet haberciliğinde etik sorunlar, internet haberciliğinde yeni eğilimler (tık tuzaklı habercilik, korku-tehdit haberciliği), internet haberciliğinin avantajları ve dezavantajları konularının konuşulduğu programda ayrıca internette ve sosyal medyada olağanüstü dönemlerde propaganda ve manipülasyon maksatlı haber üretimi ve dağıtımı, internet medyasının geleceği, yeni internet yasası ve internet haberciliğinin nitelikli hale getirilmesi için yapılması gerekenler, internet kullanıcılarının internetten-sosyal medyadan haber okurken/edinirken dikkat etmeleri gereken hususlar ele alındı.