Öğrenci

KBÜ Medya Bülteni'nin 1. Sayısı Yayımlandı

Karabük Üniversitesinde düzenlenen etkinlikler, ulusal ve uluslararası iş birlikler, projeler, akademik başarılar ve bilimsel çalışmaları içeren “KBÜ Medya Aylık Dijital Bülteni” zengin içeriği ile okuyucularıyla buluştu.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın öncülüğünde Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan “KBÜ Medya Aylık Dijital Bülteni”nin Ağustos sayısı yayımlandı. Karabük Üniversitesinin AR-GE faaliyetlerinden sosyal sorumluluk projelerine kadar geniş bir yelpazede yürütülen çalışmaların yer aldığı Ağustos sayısında, üniversitenin akademik başarılarının yanı sıra topluma katkı sağlayan projeleri de dikkat çekiyor.

Bültende Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın öncülüğünde kurulan çalışma takımları, Türkiye’deki birçok paydaşın katılımıyla 6-7 Kasım’da Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Sağlık Bilimleri Festivali: Sağlıkfest, Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali: Sosyalfest’te birinci olan sosyal model projesinin hayata geçişi ve düzenlenen etkinlikler hakkında bilgiler yer alıyor.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, üniversitenin eğitim, araştırma ve topluma hizmet misyonlarını kararlılıkla sürdürdüğünü vurguladı.

Karabük Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan "KBÜ Medya Aylık Dijital Bülteni"ne ulaşmak için linke tıklayınız.