KBÜ mezunu, 13 günlük yaşam savaşını kaybetti

Karabük - Yenice kara yolunda medyana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Karabük Üniversitesi mezunu Melek Benli (20) tedavi gördüğü hastanede 13 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Karabük Üniversitesi Safranbolu Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojisi Bölümü 2018 yılı mezunlarından Melek Benli, 13 gün önce babasının kullandığı otomobilin yol kenarındaki istinat duvarına çarpması sonucu ağır yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Karabük - Zonguldak kara yolunda meydana gelen kazada ağır yaralanana Melek Benli, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

21 Haziran 2019 tarihinde Yenice istikametinden Karabük'e seyir halinde olan Mehmet Benli (54) yönetimindeki 78 SB 794 plakalı otomobilin yoldan çıkarak aydınlatma direği ile istinat duvarına çarpması sonucu sürücü Mehmet Benli ile eşi Kezban (45) ve kızları Melek Benli (20) yaralandı. Yaşanan kazanın ardından ağır yaralanan ve kalbi duran Melek Benli, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı ve burada doktorların müdahalesiyle yeniden hayata döndürülerek ameliyata alınmıştı. 13 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Melek Benli bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Rektör Prof. Dr. Refik Polat’tan taziye mesajı

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Safranbolu Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojisi Bölümü 2018 yılı mezunlarından Melek Benli için taziye mesajı yayımladı. Rektör Polat mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Trafik kazası sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrendiğim mezun öğrencimiz Melek Benli'ye Allah'tan rahmet, aynı kazada yaralanan anne ve babasına acil şifalar diliyorum.”