KBÜ National Geographic Türkiye Haziran Ekinde

Dünyaca popüler National Geographic Türkiye dergisinin Haziran ekinde Karabük Üniversitesi (KBÜ) tanıtıldı. KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat okuyuculara üniversite hakkında bilgiler verdi. Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polat,  National Geographic Türkiye dergisinin Haziran ekinde KBÜ'nün uluslararasılaşma da Türkiye'de öncü konumda olduğunu belirtti. Rektör Polat "KBÜ'de eğitim alan uluslararası öğrenci sayısı 12 bini geçti ve Türkiye'de en fazla uluslararası öğrencisi olan üniversiteler arasında ilk sırada yer alıyor. Dünya genelinde 350 farklı üniversiteyle iş birliğimiz bulunuyor. KBÜ'nün Uluslararası görünürlüğünü daha da  arttırmak ve yeni iş birlikleri sağlamak amacıyla dünyanın çeşitli bölgelerine ve ülkelerine ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Uluslararasılaşma yönünde; Cumhurbaşkanımızın ve YÖK'ün koyduğu hedefler doğrultusunda hareket ediyoruz. Bugün Afrika'dan Asya'ya, Orta Aysa'dan Orta Doğu'ya, Avrupa'dan Amerika'ya kadar dünyanın dört köşesinden 97'den fazla ülkeden uluslararası öğrenci üniversitemizde eğitim alıyor. Ayrıca, ERASMUS programını en aktif kullanan üniversitelerden biriyiz." dedi.