KBÜ Notaları İle İzmir'e Çıkarma Yaptı

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi (SGSTF) Müzik Bölümü Korosu  birbirinden güzel nağmeleri ile Karabük üniversitesini temsil etmek için "İzmir Çok Sesli Korolar Festivalinde'' yerini aldı. Karabük Üniversitesinin de katıldığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Polifonik Korolar Derneği İzmir Şubesi iş birliği ile ''Çok ses, çok renk, çok nefes'' sloganıyla "İzmir Çok Sesli Korolar Festivali'' düzenlendi. Türkiye’nin dört bir yanından koroların katıldığı festivalde, Karabük Üniversitesi SGSTF Müzik Bölümü Korosu Alsancak Vapur İskelesi ve Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezinde sahne aldı. Gerçekleşen festivalde farklı kültür ve dillerde, iki eserin Türkiye lansmanı olmak üzere toplam beş eser sunuldu.  Festival kapsamında KBÜ SGSTF Müzik Bölümü Korosu ‘'Program Zenginliği, Çeşitlilik ve Yorumlamada Başarı’' ödülüne layık görülmüştür. Karabük Üniversitesi Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Müzik Bölümü Türkiye’nin sanatsal, kültürel gelişimine katkı sağlamayı kendine ilke edinmiş bir eğitim korosudur.