Spor

KBÜ okçuluk takımı 6. Fetih Kupası'na hazırlanıyor

Karabük Üniversitesi Geleneksel Sporlar Kulübü, İstanbul Okçular Vakfının organize ettiği ve bu yıl 6.'sı düzenlenecek Fetih Kupası için talimlere başladı. Karabük Üniversitesi Geleneksel Sporlar Kulübü talimhanesinde Güz dönemi sonunda yapılan yarışma ile belirlenen sporcular Ay - Yıldızlı Stadyum'da açık alanda talimlere başladı. Sporcular, Nisan ayında yapılacak 6. Fetih Kupası Geleneksel Türk Okçuluğu bölge elemelerine katılacak. Bu yıl 70 metreden yapılacak hedef atışları için stadyumda yapılan talimlerle hazırlıklar devam ediyor. Ayrıca üniversite takımı tarafından limitli ve limitsiz kategoride menzil koşusu müsabakalarında yarışmak için başvuru yapıldı. Yarışmada kullanılacak malzemelerle ilgili yapılan değişiklikle, kullanılacak olan adi gezli oklar öğrenciler tarafından hazırlanmaya devam ediyor.