KBÜ SHMYO Akademisyen ve Öğrencilerinden Huzurevine Ziyaret

Karabük üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Optisyenlik Programı akademisyenleri ve öğrencileri huzurevinde kalan yaşlıların gözlük tamir ve bakım işlemlerini yaptı. Karabük Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Düha Koç, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ümit Topcuoğlu, Optisyenlik Programı Öğr. Gör. Mehmet Dağ ve Yaşlı Bakımı Programı Öğr. Gör. Abdulkadir Ilgaz tarafından Karabük Yücel Huzurevine ziyaret organize edildi. Ziyaret kapsamında Optisyenlik Programı akademisyenleri ve öğrencileri Huzurevi sakinleri ile bir araya gelerek yaşlıların gözlük tamir ve bakım işlemlerini yaptı. Editör: Arş. Gör. Fatma Sena YAMAN / Haber: Yasin ALDEMİR Kurumsal İletişim Merkezi Koordinatörlüğü (KİMER)