KBÜ Personeline “Ofis Çalışanlarında Sık Görülen Postüral Sorunlar ve Ofis Egzersizleri” Eğitimi

Karabük Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı tarafından Karabük Üniversitesi personeline yönelik “Ofis Çalışanlarında Sık Görülen Postüral Sorunlar ve Ofis Egzersizleri Eğitimi” verildi. Karabük Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı tarafından 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonunda düzenlenen eğitimde, ofis çalışanlarının sıklıkla maruz kaldığı postüral sorunlar ve bu sorunların önlenmesi için uygulanabilecek ofis egzersizleri ele alındı. Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Tarık Özmen, masabaşında uzun süre geçiren personelin günlük hayatlarında uygulayabilecekleri pratik egzersizlerle ilgili bilgi vererek, doğru oturuş, masa düzeni ve ekran kullanımı gibi konulara da vurgu yaptı. “Ofis Çalışanlarında Sık Görülen Postüral Sorunlar ve Ofis Egzersizleri Eğitimi” ile üniversite personelinin iş yerindeki sağlığını korumayı ve ofis ortamında daha rahat çalışabilmesini amaçlıyor.
Editör: Arş. Gör. Fatma Sena YAMAN / Haber- Fotoğraf: Eda Nur MADEN Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü