Şehir

KBÜ Rektörü Kırışık'tan İŞKUR İl Müdürü Sarıçam'a Ziyaret

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük İŞKUR İl Müdürü Ferhat Sarıçam'a iadeiziyarette bulundu. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük İŞKUR İl Müdürü Ferhat Sarıçam'a iadeiziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında, iki kurum arasında yapılacak ortak projeler ve iş birliği fırsatları üzerine görüşmeler yapıldı. Misafirperverlik için İŞKUR İl Müdürü Ferhat Sarıçam'a teşekkür eden Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, üniversite öğrencilerinin mezuniyet sonrası iş bulma süreçlerinde İŞKUR'un desteklerinin önemine vurgu yaparak, eğitim ve istihdam arasındaki bağın güçlendirilmesi gerektiğini belirtti. Nazik ziyaretlerinden ötürü Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık'a teşekkür eden İŞKUR İl Müdürü Ferhat Sarıçam ise, İŞKUR olarak Karabük Üniversitesi ile yürütülen ortak çalışmalardan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, gelecekte yapılacak projelerle gençlerin iş gücü piyasasına daha kolay entegre olmalarını sağlamayı hedeflediklerini söyledi. Ziyaret, geleceğe yönelik iş birliği alanlarının görüşülmesinin ardından sona erdi.