Rektörlük

KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık Kız Öğrencilerle Sahurda Buluştu

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Üniversitesinde eğitim gören kız öğrencilerle düzenlenen sahur programında bir araya geldi. Ramazan’ın manevi iklimini düzenlenen programlarla Karabük Üniversitesi öğrencileri ile geçiren Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Üniversitesinde farklı bölümlerde eğitim gören kız öğrenciler ile sahurda buluştu. Ramazan'ın bereketini ve kardeşlik duygularını paylaşmak amacıyla düzenlenen buluşmada, öğrencilerle samimi bir ortamda sohbet eden Rektör Kırışık, onların istek ve taleplerini dinledi. Bu tür etkinliklerin öğrenciler arasındaki dayanışma ve birlik ruhunu güçlendirdiğini ifade eden Kırışık, öğrencilere her zaman destek olmaya devam edeceklerini vurguladı. Karabük Üniversitesi öğrencileri ise Rektör Kırışık’a birlikte sahur yapmış olmaktan dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirerek, teşekkürlerini iletti.
Editör: Arş. Gör. Fatma Sena YAMAN / Haber: Yasin ALDEMİR
Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü