KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık Kuzey Makedonya’da Ziyaretlerine Devam Etti

Kuzey Makedonya'daki temaslarına devam eden Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ve beraberindeki heyet, Üsküp'te bulunan Türkiye Maarif Vakfı ve Yunus Emre Enstitüsüne ziyaret gerçekleştirdi.  Üsküp'teki Türkiye Maarif Vakfına Ziyaret Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ve beraberindeki heyet, ilk olarak Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’teki Türkiye Maarif Vakfını ziyaret ederek Türkiye Maarif Vakfı Ülke Temsilcisi Mehmet Baran ile görüşmeler gerçekleştirdi. Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık’a ziyaret sırasında Demir Çelik Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Recep Demirsöz ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Adnan Ucur da eşlik etti. Görüşmede iki kurum arasında gerçekleştirilebilecek iş birliği olanakları değerlendirildi. Ziyarette KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Üniversitesindeki uluslararasılaşma çalışmaları hakkında bilgiler vererek Karabük Üniversitesinin uluslararası iş birliklerine büyük önem verdiğini belirtti. Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Maarif Vakfı Ülke Temsilcisi Mehmet Baran, ziyarette Uluslararası Maarif Okullarının Kuzey Makedonya'daki çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık Üsküp'teki Yunus Emre Enstitüsünü Ziyaret Etti Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, ikinci ziyaretini Üsküp'te bulunan Yunus Emre Enstitüsüne gerçekleştirdi. Ziyarette iki kurum arasındaki iş birliği olanakları ve gerçekleştirilebilecek ortak projeler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Rektör Kırışık, ziyarette Yunus Emre Enstitüsünün Üsküp'teki çalışmaları hakkında bilgiler aldı.