Rektörlük

KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık “Oryantalist Düşünce Bağlamında Batının İslam Dünyasına Yönelik Projeleri” Çalıştayına Katıldı

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, çalıştay açılışının öncesinde İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse’yi makamında ziyaret ederek, İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Faruk Yelkenci, YÖKAK Üst Kurul Üyesi Prof. Dr. Vatan Karakaya, Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Derneği Genel Başkan Yardımcısı Av. Cavit Tatlı ve protokol üyeleriyle bir araya geldi.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyaretin ardından Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) ile Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Derneği tarafından düzenlenen “Oryantalist Düşünce Bağlamında Batının İslam Dünyasına Yönelik Projeleri” Çalıştayına katıldı.

İKÇÜ Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse’nin ev sahipliğinde düzenlenen açılış programına, İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Faruk Yelkenci, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, YÖKAK Üst Kurul Üyesi Prof. Dr. Vatan Karakaya, İzmir İl Müftüsü Sinan Kazancı, İzmir İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi, Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Derneği Genel Başkan Yardımcısı Av. Cavit Tatlı, İKÇÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Muhsin Akbaş, Prof. Dr. Yasin Bulduklu, Prof. Dr. Süleyman Akbulut, akademik ve idari personel ile davetliler katıldı.

Çalıştay, İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Faruk Yelkenci, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse ve Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Derneği Genel Başkan Yardımcısı Av. Cavit Tatlı’nın açılış konuşmaları ile başladı.

Açılış konuşmalarının ardından ekonomi, eğitim, sosyoloji, ilahiyat ve siyaset bilimi alanları ile ilgili oturumlar gerçekleştirildi.