Rektörlük

KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık'tan ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak'a Ziyaret

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak’ı ziyaret etti.

Ziyarette iki üniversite arasında yapılabilecek iş birliği konusunda görüş alışverişinde bulunularak, akademik alanlarda yürütülebilecek ortak projeler üzerinde değerlendirmeler yapıldı.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak arasında yapılan görüşmede Karabük Üniversitesinde kurulan Demir Çelik, Enerji, Yapay Zeka, Batarya, Kentsel Tasarım ve Mimarlık ile Pazarlama Çalışma Takımları kapsamında iş birliği yapılması ve ortak projeler üretilmesi konusunda görüş birliğine ulaşıldı.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, misafirperverliği için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak’a teşekkür etti.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak ise Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ziyaretinden dolayı teşekkür ederken çalışmalarında kolaylıklar diledi.