Rektörlük

KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık'tan KADEM İl Temsilciliğine Ziyaret

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Kadın ve Demokrasi Derneği İl Temsilciliğine ziyarette bulundu. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Kadın ve Demokrasi Derneği İl Temsilciliğine ziyaret gerçekleştirdi. KADEM Karabük İl Temsilciliği Binasında gerçekleşen ziyarette KADEM Karabük İl Temsilcisi Nurmelek Danışmaz Akgün, Karabük Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Şaban Özkan ve KADEM Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı. Ziyaret, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında kadınların ülkemize verdikleri katkı ve destekleri, gösterdikleri kahramanlıkları takdir etme ve şehit ve gazi kadınlarımızın aziz hatıralarını anma maksadıyla gerçekleştirildi. KADEM Karabük İl Temsilcisi Nurmelek Danışmaz Akgün, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.