KBÜ Safranbolu Turizm Fakültesine En İyi Bildiri Ödülü

Karabük Üniversitesi Safranbolu Turizm Fakültesi akademisyenleri Prof. Dr. Nuray Türker, Dr. Öğr. Üyesi Sibel Ayyıldız ve Arş. Gör. Ayşe Nur Uslu, “Tourism Gentrification: The Case of Mevlana Museum and Its Surroundings (Turizm Soylulaştırması: Mevlana Müzesi ve Çevresi Örneği) başlıklı bildiri ile Bosna Hersek’te düzenlenen “The 14th Annual International Religious Tourism and Pilgrimage (IRTP) Conference 2023”te en iyi bildiri ödülünü aldı. Din Turizmi ve Hac Enstitüsü (IRTP) tarafından Uluslararası Din Turizmi ve Hac Dergisi (IJRTP) ile birlikte düzenlenen 14. Uluslararası Din Turizmi ve Hac Konferansı toplumda dinin değişen doğasına ilişkin hem ampirik hem de kişisel iç görüler sağlamayı ve politika yapıcılar ile akademisyenler için inanç turizmi ve hac yolculuğunun gelecekteki gelişimi içinde bu gelişen zorlukları dikkate almak için tartışmayı ilerletmeyi amaçlıyor. Bu kapsamda bu yıl Bosna Hersek’te düzenlenen 14. Uluslararası Din Turizmi ve Hac Konferansında Karabük Üniversitesi Safranbolu Turizm Fakültesi akademisyenleri Prof. Dr. Nuray Türker, Dr. Öğr. Üyesi Sibel Ayyıldız ve Arş. Gör. Ayşe Nur Uslu, 35 bildiri arasından “Tourism Gentrification: The Case of Mevlana Museum and Its Surroundings (Turizm Soylulaştırması: Mevlana Müzesi ve Çevresi Örneği)” başlıklı bildiri ile en iyi bildiri ödülünü aldı. Editör: Arş. Gör. Fatma Sena YAMAN / Haber: Yasin ALDEMİR Kurumsal İletişim Merkezi Koordinatörlüğü (KİMER)