KBÜ, 'Şanlıurfa Üniversite Kariyer Günleri'nde

Karabük Üniversitesi, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından devlet ve vakıf olmak üzere 50 üniversite ve 150 akademisyenin katılımıyla gerçekleştirilen “9. Şanlıurfa Üniversite Kariyer Günleri Fuarı”nda yer aldı. Fuara Karabük Üniversitesini temsilen Karabük Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Bünyamin Gün ile Şube Müdürleri İskender Koyuncu ve Feyzullah Kabaran katıldı. Bu yıl 9.su düzenlenen ve üniversite eğitimi almayı planlayan öğrencilerin üniversite tercihlerini belirlemede büyük öneme sahip olan “9. Şanlıurfa Üniversite Kariyer Günleri”’nin açılışı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ali Yılmaz, , İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan ve Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık tarafından gerçekleştirildi. Protokol konuşmalarının ardından açılışı gerçekleştirilen fuara öğrencilerin katılımı yoğun oldu. Piazza Alışveriş Merkezinde yapılan “9. Şanlıurfa Üniversite Kariyer Günleri Fuarı” 21 Nisan'a kadar öğrencilere üniversite seçimlerini belirlemede rehberlik edecek.