KBÜ'de 1. Uluslararası Turizm ve Mimarlık Konferansı düzenlenecek

Karabük Üniversitesi Safranbolu Turizm Fakültesi, Mimarlık Fakültesi ve Özbekistan Buhara Üniversitesi Turizm Fakültesi ortaklığı ile Safranbolu’da 24 - 27 Ekim tarihleri arasında 1. Uluslararası Turizm ve Mimarlık Konferansı düzenleniyor. Konferans öncesi Özbekistan Buhara Üniversitesi temsilcileri, Safranbolu Turizm Fakültesi ve Mimarlık Fakültesini ziyaret etti.  Özbekistan Buhara Üniversitesinden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Olim Rahimov, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abror Juraev, Kalite Kontrol Bölümü Başkanı Prof.Dr. Dilshod Yavmutov ve Psikoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Shnrif Baratov'dan oluşan heyet Rektör Yardımcısı ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Güneş’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, yapılacak olan konferansa ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu. Konferansta turizm disiplini ve turizm destinasyonlarının en önemli çekicilikleri olan mimarlık eserleri oluşturulacak. Konferans ile ilgili detaylı bilgiye www.itcac18.org linkinden ulaşabilirsiniz.