Öğrenci

KBÜ’de Geleneksel Kardeşimle İftar Programı

Karabük Üniversitesinde (KBÜ) Sesli Düşünme Öğrenci Kulübü tarafından Geleneksel "Kardeşimle İftar" programı üniversitenin Sosyal Yaşam Merkezinde yapıldı. Karabük Üniversitesi akademisyenleri ve öğrencileri tarafından düzenlenen “Kardeşimle İftar” programında Karabük’te yardıma muhtaç çocuklar ve aileleri, Sesli Düşünme Kulübü Gönüllüleri ile bir araya geldi. İftar Programı öncesinde Karabük Üniversitesi Stadyumunda bir araya gelen aileler ve çocukları, tanışma ve çocukların oyunlar oynayarak eğlenmesi ile başladı. Sesli Düşünme Kulübü Gönüllüleri, ihtiyaç sahibi çocuklara çeşitli oyun ve etkinlikler düzenledi. KBÜ yemekhanesi Lila Salon’da gerçekleşen iftar programına yaklaşık 200 kişi katıldı. Program iftar öncesinde Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İftar sonrasında katılımcılara gitar eşliğinde müzik dinletisi sunuldu.  İftar yemeğinin ardından çocuklara sunulan pamuk şeker ikramı renkli görüntülere sahne oldu. Program, Afganistanlı öğrenciler tarafından ‘Çapan’ adı verilen ve eski Afganistan Cumhurbaşkanı tarafından giyilen Yöresel Kıyafetin Rektör Danışmanı ve Sesli Düşünce Kulübü Danışman Öğr. Gör. Mesut Doğan'a takdim edilmesiyle sona erdi.