KBÜ'de Gençlik Projeleri Destekleme Programı Proje Yazma Eğitimi

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Hamit Çepni Konferans Salonunda Raylı Sistemler Kulübü ve Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gençlik lideri Muhammed İsmail Kibar’ın sunumuyla Gençlik Projeleri Destekleme Programı Proje Yazma Eğitimi düzenlendi. Gençlik lideri Muhammed İsmail Kibar sunumunun başlangıcında “Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin projelerine Bakanlık olarak nasıl destek oluyoruz ve projelerin takibini nasıl yapıyoruz, bugün bununla ilgili bilgiler aktaracağım. Günümüz dünyasında proje bazlı çalışmalar yapılması sebebiyle gençlere nasıl proje yazılacağı konusunda bilgiler vereceğiz. 21. yüzyıl proje bazlı bir yüzyıl olacak. Bu yüzden hedef kitlemiz gençler. Bir proje bir problemden doğar, bir proje bir problemdir.” dedi.  Programda Kibar;  yurtdışı değişim programları, bakanlık hibe destekleri, proje döngüsü eğitimi, proje nasıl yazılır ve değerlendirilirken nelere dikkat edilir gibi konulara değinildi.