KBÜ’de Görevde Yükselen Akademisyenlere Belgeleri Takdim Edildi

Karabük Üniversitesinde görevde yükselerek Profesörlük, Doçentlik, Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna atanan 17 akademisyene belgeleri takdim edildi. Karabük Üniversitesinde unvanda yükselerek Dr. Öğr. Üyesi ve Doçentlik kadrosuna atananlara cübbeleri giydirildi, profesörlük kadrosuna atanan akademisyenlere belgeleri teslim edildi. Senato Toplantı Odasında Senato Toplantısı öncesinde gerçekleştirilen programa, Karabük Üniversite Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Elif Çepni, Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş ile KBÜ Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, düzenlenen takdim töreninde üniversitede görev yapan bir Dr. Öğr. Üyesi ve 8 Doçente cübbelerini giydirirken 8 Profesöre belgelerini takdim etti. Bu doğrultuda Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Suat Altun, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İnan Keskin, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlker Tekin, Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ufuk Coşgun, Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Yörür, Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Meral Batur, Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tarık Özmen, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatih Karataş’a belgeleri takdim edilirken, Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Olcay Özdemir, Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sema Noyan, Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Mustafa Erer, Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yasemin Tümer, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Utku Aybudak, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Volkan Temizkan, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erkan Karacan, TOBB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Boy, Edebiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Elif Gizem Karaoğlu Kirenli’ye cübbeleri giydirildi. Ayrıca Eflani Meslek Yüksekokul Müdürlüğü görevinden Demir Çelik Enstitüsü Müdür Yardımcılığı görevine getirilen Dr. Öğr. Üyesi Erhan Kayabaşı’ya yaptığı çalışmalarından ötürü teşekkür belgesi verildi.
Editör: Arş. Gör. Fatma Sena YAMAN / Haber: Yasin ALDEMİR / Fotoğraf: Erdal ÇITAK
Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü