KBÜ'de Hakim ve Cumhuriyet Savcısı ile Ceza Muhakemesi Hukuku Dersi

Karabük Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü “Ceza Muhakemesi Hukuku” konusu Karabük Sulh Ceza Hakimi Neşe Akyel ve Karabük Cumhuriyet Savcısı Gökhan Kurt ’un katılımıyla gerçekleştirildi. Karabük Sulh Ceza Hakimi Neşe Akyel ve Karabük Cumhuriyet Savcısı Gökhan Kurt, “Ceza Muhakemesi Hukukunda İddia ve Yargılama Makamı” konusunda Karabük Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü 4. sınıf  öğrencilerinin sorularını yanıtladı. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Karabük Sulh Ceza Hakimi Neşe Akyel ve Karabük Cumhuriyet Savcısı Gökhan Kurt, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Karakaya Hukuk Bilimleri KBÜ Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Emin Hüseyinoğlu ve öğrenciler katıldı. Ceza muhakemesi hukuku alanında uygulamaya ilişkin bilgileri aktaran Karabük Sulh Ceza Hakimi Neşe Akyel ve Karabük Cumhuriyet Savcısı Gökhan Kurt örnekler vererek tecrübelerini paylaştılar. Etkinliğin sonunda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Karakaya tarafından katılımcılara teşekkür belgesi takdim edildi.