Kampüs

KBÜ’de Hasan Yıldız İle ''Kariyer Sohbetleri''

Karabük Üniversitesi İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü tarafından İşletme Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen Hasan Yıldız ile ''Kariyer Sohbetleri'' öğrenciler ile buluştu.  Gençlerle bir araya gelerek tüm tecrübelerini aktarmaya çalıştığını dile getiren Yıldız, Karabük Üniversitesi ve yönetimine  teşekkür edip "Gençlerle buluşmamı ve tecrübelerimi anlatmama vesile olan Doç. Dr. Sırma Oya Tekvar’a en kalbi duygularımı sunuyorum" sözleriyle konuşmasına başladı. "Kariyer sohbetleri "etkinliği adı altında gerçekleşen konferansta Hasan Yıldız'ın hayatını ve yaptığı çalışmaları anlatan tanıtım filminin gösterimiyle başlayıp Yıldız'ın kariyer basamaklarını çıkarken karşılaştığı dönüm noktalarına değinmesiyle son buldu. Yapımcı-Yönetmen Hasan Yıldız, söyleşi sırasında mezun olduktan sonra gençleri nasıl zorlukların beklediğini ve bu zorluklarla nasıl baş edebileceğini anlattı. Hayatından yola çıkarak verdiği öğütlerle öğrencilerin sorularını yanıtladı. İnsan haklarına önem veren, dürüst ve güvenilir, kendini geliştiren ve her daim güler yüzlü gelecek nesiller yetişmesini hedeflediğini vurguladı. Etkinlik sonunda Doç. Dr. Sırma Oya Tekvar tarafından Hasan Yıldız’a teşekkür plaketi takdim edildi.