Şehir

KBÜ'de “Kantin Sahne” Konseri İzleyicilerden Tam Not Aldı

Karabük Üniversitesi Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesinde müzik şöleni yaşandı. Müzik Bölümü tarafından düzenlenen “Kantin Sahne” konseri izleyicilerden tam not aldı. Karabük Üniversitesi Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Müzik Bölümü tarafından “Kantin Sahne” konseri düzenlendi. Müzik Bölümü öğrencileri ve akademisyenlerinin hazırlamış olduğu konsere, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Anıl Ertok, Safranbolu Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Avni Kırmacı, akademisyenler, öğrenciler ve davetliler katıldı. Karabük Üniversitesi Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi kantininde gerçekleştirilen konserde Jazz, Pop ve Rock performansı sergilendi. Akademisyenler ve öğrenciler tarafından sergilenen performans, izleyicilerden beğeni topladı. Konserin ardından konuşan Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, “Arkadaşlar bu güzel organizasyon için Safranbolu Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Avni Kırmacı ve Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Anıl Ertok hocama çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir gündü. Günün sonunda çok nezih, güzel bir ortamda bir arada olduk. İnşallah Üniversiteyi, güzel sağlam ellere bırakarak, devrederek buradan ayrılmış olurum. Güzel bir akşamdı, sağ olun var olun çok teşekkür ediyorum” dedi. Editör: Arş. Gör. Fatma Sena YAMAN / Haber: Yasin ALDEMİR / Fotoğraf: Erdal ÇITAK- Kaan KAYMAZ / Kamera: Mahmut GÜMÜŞ- Mehmet Furkan KARABULUT Kurumsal İletişim Merkezi Koordinatörlüğü (KİMER)