Sağlık

KBÜ´de Kulüp Tanıtım Günü

Karabük Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilen ''Kulüp Tanıtım Günü'' sona erdi. Açılan stantlarda kulüp ve topluluklar, öğrencilere kulüplerin faaliyetleri hakkında bilgi vererek yeni üye kayıtlarını gerçekleştirdi.   Karabük Üniversitesi (KBÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) tarafından organize edilen ''Kulüp Tanıtım Günü'' sona erdi. KBÜ Sosyal Yaşam Merkezi alanında kurulan kulüp ve topluluk stantlarında görevli öğrenciler, üniversitede öğrenim gören öğrencilerin etkinliklerde aktif görev almalarını sağlamak amacıyla kulüp faaliyetleri hakkına bilgi vererek yeni üye kayıtlarını gerçekleştirdi. Kulüp Tanıtım Gününe, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde çalışmalar yürüten bilim, sanat, mühendislik, kültür, spor, halk oyunları, dil becerileri alanlarında toplam 47 kulüp katılarak stantlarını kurdu. Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, stantları gezerek öğrencilerden kulüpler ve faaliyetler hakkında bilgiler alarak öğrencileri desteklediğini dile getirdi. Kulüp tanıtımları günü keyifli etkinliklerle son buldu.