Kampüs

KBÜ'de Masa Tenisi Turnuvası Rüzgarı Esti

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “Masa Tenisi Turnuvası” Gökşen M. Yücel Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti.  Milli takım tecrübesi bulunan KBÜ’lü akademisyenlerin planladığı, KBÜ personelleri ve öğrencilerinden oluşan yaklaşık 300 sporcunun katıldığı masa tenisi turnuvası Gökşen M. Yücel Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat ile KBÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mücahit Coşkun, Prof. Dr. Mustafa Yaşar ve Prof. Dr. İzzet Açar ile birlikte Karabük Gençlik ve İl Spor Müdürü Coşkun Güven'in katıldığı masa tenisi turnuvasında keyifli anlar yaşandı. KBÜ Rektörü Polat, KBÜ Rektör Yardımcısı Coşkun, Karabük Gençlik ve İl Spor Müdürü Coşkun Güven ve sporcular ile masa tenisi oynadı.  Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat ''Turnuvaya katılan herkesi tebrik ediyorum, hocalarımızın da emeklerine sağlık. Hepiniz hoş geldiniz. Tüm sporculara başarılar diliyorum.'' dedi. Masa Tenisi Turnuvası kadın öğrenci grubunda İrem Tezel üçüncü, Kübra Araz ikinci olurken Zehra Bolat şampiyon oldu. Masa Tenisi Turnuvası erkek öğrenci grubunda Jehad Alalı  üçüncü, Azizjon Akhadov ikinci olurken Muhammed Korkmaz şampiyon oldu. Masa Tenisi Turnuvası personel kategorisinde İsmail Yıldız üçüncü, Doç. Dr. Fatih Aydın ikinci olarak tamamlarken Arş. Gör. Mahmut Esat Uzun şampiyon oldu.  Dereceye girenlere kupaları KBÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Bünyamin Gün tarafından takdim edildi.