KBÜ'de "Mühendislik Modelleme Eğitimi" Sertifika Programı

Karabük Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (KABÜSEM) bünyesinde Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te bulunan Uluslararası Kimyo Üniversitesi öğretim üyelerine ve araştırmacılarına verilen "Mühendislik Modelleme Eğitiminin" ardından sertifika töreni düzenlendi. Karabük Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (KABÜSEM) bünyesinde Özbekistan’ın başkenti Taşkent'te bulunan Uluslararası Kimyo Üniversitesi öğretim üyelerine ve araştırmacılarına 60 saatlik "Mühendislik Modelleme Eğitimi "verildi. İçlerinde Makine Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Yenilenebilir Enerji Mühendisliği ve İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlarının da bulunduğu araştırmacılar stratejik iş birliği toplantılarına katıldı. Ortak proje, yayın, öğretim elemanı, öğrenci değişimini kapsayan ve mevcut programın devamı hususunda teknik görüşmelerin yanı sıra Demir Çelik Enstitüsü, laboratuvarlar, kütüphane ve Kardemir gezisi ile aldıkları "Mekanik Sistemlerin Matematiksel Modellenmesi" dersi ile program tamamlandı. Tamamlanan 60 saatlik eğitimin ardından Karabük Üniversitesi Safranbolu Bilim ve Sanat Akademisinde sertifika töreni düzenlendi. Sertifika törenine Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar, KABÜSEM Müdürü Doç. Dr. Gökhan Sur, KABÜSEM Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Menemencioğlu katıldı. Program, katılımcılara sertifikalarının verilmesi, hatıra fotoğrafının çekilmesi ve kokteylin ardından son buldu.
Editör: Arş. Gör. Fatma Sena YAMAN / Haber: Yasin ALDEMİR / Fotoğraf: Kaan KAYMAZ Kurumsal İletişim Merkezi Koordinatörlüğü (KİMER)