KBÜ'de "Ruh Sağlığını Geliştiren Önemli Davranışlar" Semineri

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri tarafından Seminer (II) dersi kapsamında "Ruh Sağlığını Geliştiren Önemli Davranışlar" semineri düzenlendi. Seminerde ruh sağlığını geliştirmeye ve korumaya yönelik bilgi, farkındalık ve becerilerin arttırılmasına katkı sağlanması amaçlandı. Seminer kapsamında "Ruh Sağlığını Geliştiren Önemli Davranışlar" kapsamında dört temel konu başlığına ''kendini tanıma, etkili iletişim, stresle baş etme, sosyal işlevsellik''. Seminer, sunum yapan öğrencilere Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Özlem Öztürk Şahin ve Ders Sorumlusu Doç. Dr. Nevin Onan tarafından teşekkür belgelerinin takdim edilmesiyle son buldu.