Kampüs

KBÜ’de Sportif Etkinlikler

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) tarafından “Sportif Faaliyetler” kapsamında sokak basketbolu, dart, masa tenisi, bilek güreşi ve satranç turnuvaları düzenlendi. Karabük Üniversitesi (KBÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) tarafından düzenlenen sokak basketbolu Karabük Olimpik Yüzme Havuzu yanı açık basketbol sahasında, dart KBÜ Sosyal Yaşam Merkezinde, bilek güreşi KBÜ İlahiyat Fakültesi Geleneksel Sporlar Antrenman Salonunda, masa tenisi KBÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde ve satranç turnuvası Sosyal Yaşam Merkezi Beyaz Salonda gerçekleştirildi. 15 gün boyunca süren spor müsabakalarında takımlar galibiyet puanlarına göre çeyrek final, yarı final ve finalde birincilik için kıyasıya mücadele etti. Sokak Basketbolunda; birinci Blasters, ikinci Crazy, üçüncü Bh oldu. Satranç turnuvasında dereceye girenler erkekler; birinci Mohammed Zaıara , ikinci Emrehan Özdemir, üçüncü Tokat Cemalettin Yağ oldu. Satranç turnuvasında dereceye giren kadınlar; birinci Hacer Özlem Cesur, ikinci Ouadil Hiba, üçüncü El Auami Houda oldu. Masa tenisi turnuvasında dereceye giren personeller; birinci İsmail Yıldız, ikinci Şaban Özkan, üçüncü Sami Demirtaş oldu. Masa tenisi turnuvasında dereceye giren kadınlar; birinci Zehra Bolat, ikinci Kübra Araz, üçüncü İrem Tezel oldu. Masa tenisi turnuvasında dereceye giren erkekler; birinci Yaman Jamour, ikinci Ahmet Melih Özkan, üçüncü Jehad Alali oldu. Bilek güreşinde dereceye girenler 55 kiloda sağ kol; birinci Muhammet Ali Hazinedar, ikinci Resul Kaplan, üçüncü Mehmet Akay oldu. Bilek güreşinde dereceye girenler 55 kiloda sol kol; birinci Muhammet Ali Hazinedar, ikinci Resul Kaplan, üçüncü Mehmet Akay oldu. Bilek güreşinde dereceye girenler 65 kiloda sağ kol; birinci Zhassulan Muratuly, ikinci Adbinu Rezhıluly, üçüncü Umut Cem Boy oldu. Bilek güreşinde dereceye girenler 65 kiloda sol kol; birinci Zhassulan Muratuly, ikinci Adbinu Rezhıluly, üçüncü Umut Cem Boy oldu. Bilek güreşinde dereceye girenler 70 kiloda sağ kol; birinci Abdullah Vanlı, ikinci İzzetin A F Shahwan, üçüncü Medeu Nurmolda oldu. Bilek güreşinde dereceye girenler 70 kiloda sol kol; birinci Abdullah Vanlı, ikinci İzzetin A F Shahwan, üçüncü Mehmet Kan oldu. Bilek güreşinde dereceye girenler 75 kiloda sağ kol; birinci Oday Najjar, ikinci Sabrettin İnan, üçüncü Abdurrahman Can Okudu oldu. Bilek güreşinde dereceye girenler 75 kiloda sol kol; birinci Oday Najjar, ikinci Sabrettin İnan, üçüncü Yerbulan Tursyn oldu. Bilek güreşinde dereceye girenler 85 kiloda sağ kol; birinci Cemalettin Keçeci, ikinci Mehmet Emre Genişol, üçüncü Rashit Akat oldu. Bilek güreşinde dereceye girenler 85 kiloda sol kol; birinci Cemalettin Keçeci, ikinci Teymur Aghajanov, üçüncü Cihat Kılıçaslan oldu. Bilek güreşinde dereceye girenler 90+ kiloda sağ kol; birinci Emre Öztürk , ikinci Ramazan Durak, üçüncü Mustafa Öztunç oldu. Bilek güreşinde dereceye girenler 90+ kiloda sol kol; birinci Emre Öztürk , ikinci Ramazan Durak, üçüncü Kamran Muhemmed Emin oldu. Bilek güreşinde dereceye giren kadınlar sağ kol; birinci Mürvet Muhammed Emin, ikinci Tuğçe Selin Aydın oldu. Bilek güreşinde dereceye giren kadınlar sol kol; birinci Mürvet Muhammed Emin, ikincisi Tuğçe Selin Aydın oldu. Dereceye giren katılımcılara hediyeleri SKS Daire Başkanı Bünyamin Gün tarafından takdim edildi.