Şehir

KBÜ'de Yüksek Teknolojiyle Masa Tenisinin Buluşması

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Sürekli Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen "Masa Tenisi Kursu" devam ediyor. Milli takım tecrübesi bulunan KBÜ’lü akademisyenler ve yüksek teknoloji robotuyla hazırlanan profesyonel eğitimle farkını ortaya koyan 7’den 70’e herkese açık, masa tenisi kursu Karabük Üniversitesinde devam ediyor. KBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mücahit Coşkun kursun bir dersine ziyarette bulunarak “Her yaştan sporcular bu kursla bir araya geldi. Üniversite olarak sporu ve sporcuları her zaman destekliyoruz. Hocalarımızı da emekleri ve ilgilerinden dolayı tebrik ediyorum. Biz bu kursla gelecekte masa tenisi federasyonuna alt yapı oluşturacak nitelikli sporcu yetiştirecek bir sistem kurduk, herkesi bekliyoruz. ” dedi.