KBÜ'den Düzce REALKOM Firmasına Ziyaret

Karabük Üniversitesi Üniversite -Sanayi iş birliği kapsamında "Düzce REALKOM Tekstil Firmasını" ziyaret ederek üretim hakkında bilgiler aldı.Karabük Üniversitesi (KBÜ) Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi öğretim elemanlarından oluşan heyet Düzce'nin en önemli sanayi kuruluşlarından biri olan Düzce REALKOM Tekstil Fabrikası tesislerine ziyaret gerçekleştirdi. Bilgisayar, Elektrik-Elektronik, Enerji sistemleri ve Makine Mühendisliği bölümlerindeki öğretim elemanlarından oluşan 12 kişilik heyet, önce REALKOM şirketler grubunun teknoloji firmaları yöneticileri ile toplantı yaptı, ardından çalışma ziyaretini fabrika sahasında sürdürerek incelemelerde bulundu. Sahada yaşanan problemleri yerinde tespit ederek üzerinde çözüm önerisi geliştirme ve muhtemel projelerin sonraki süreçlerinin planlanması için değerlendirme toplantısı yapıldı. Görüşmelerde sanayide yaşanan güncel problemler, çözüm yolları, öğrencilerimizin ve öğretim elemanlarımızın çözüm odaklı yaklaşımları ile KBÜ ve sanayi üzerinde sağlayacağı katkılar ele alındı.  Yapılan toplantı sonunda uygulamalı eğitim fırsatları, 7+1 iş yeri eğitimi ve staj imkanları hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Firma tarafından gerekli süreçlere etkin katılım kararı alındı.