KBÜ’den Yeni İş Birliği

Oriental University Rektör Yardımcıları Doç. Dr. Bakhtiyor Arabov ve Doç. Dr. Farrukh Kuvandikov beraberindeki heyet ile Karabük Üniversitesine akademik iş birliği amacıyla ziyaret gerçekleştirdi ve iki üniversite arasında akademik iş birliği protokolü imzalandı. Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Orıental University Rektörün Mali ve Ekonomik İşlerden Sorumlu Yardımcısı Doç. Dr. Farrukh Kuvandikov, Uluslararası İlişkiler ve İş birliğinden Sorumlu Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Bakhtiyor Arabov ve beraberindeki heyeti KBÜ Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar Fakültesinde ağırladı. KBÜ Rektörü Polat ve Oriental University Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Bakhtiyor Arabov iki üniversite arasında öğrenci, personel ve araştırmacı değişim programları gerçekleştirme, akademik iş birliği (ortak konferans, seminer düzenleme, bilimsel ve teknik araştırmalar yapma) konularını içeren protokole imza attılar.  Görüşmede KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’a; KBÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İzzet Açar, Prof. Dr. Mustafa Yaşar ve Prof. Dr. Mücahit Coşkun, Safranbolu Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Nuray Türker, Dr. Öğretim Üyesi Sami Ağaoğlu ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Oya Çepni Önalan eşlik etti. Orientel University Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Bakhtiyor Arabov KBÜ Rektörü Polat’a Özbekistan’ın geleneksel kıyafeti “Çapan” ve geleneksel kuşağı “Bilboğ” armağan etti. Ziyaret karşılıklı hediye takdiminden sonra toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.