Rektörlük

KBÜ'lü Güvenlik Görevlisi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Karabük Üniversitesi personeli koruma ve güvenlik görevlisi Elmas Kalem, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Karabük Üniversitesi personeli koruma ve güvenlik görevlisi Elmas Kalem için öğlen namazına müteakip 5000 Evler Merkez Camiinde cenaze namazı kılındı.

Düzenlenen cenaze törenine, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Solmaz ve Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Genel Sekreter Lütfü Köm, akademik ve idari personel, Kalem’in ailesi ve yakınları katıldı.Kalem’in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından 5000 Evler Mezarlığında toprağa verildi.  Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık,  Elmas Kalem’in ailesine taziye dileklerini iletti.