KBÜ'lü Öğrencilere Bir Ödül Daha

Gazi Üniversitesi Üniversitesi'nin ev sahipliği yaptığı Türkiye geneli 18 üniversitenin katıldığı “6. Tralli Travma Rallisi” yarışmasına katılan Karabük Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri "Hakem özel ödüllü" kazandılar. Karabük Üniversitesi (KBÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda eğitim gören 3 öğrenci Gazi Üniversitesi Üniversitesi'nin ev sahipliği yaptığı Türkiye geneli 18 üniversitenin katıldığı “6. Tralli Travma Rallisi” yarışmasında 6 farklı kategoride yarışarak "Hakem özel ödüllü'' nü almaya hak kazandılar. KBÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi İlkay Buran ''Öğr . Gör. Aynur Ülkü ve Öğr. Gör. Ümit Topcuoğlu hocalarımı ve öğrencilerimizi verdikleri emekten dolayı kutlarım. Gurur duyuyoruz.'' dedi.