Kampüs

KBÜ'nün emektar çalışanı hayatını kaybetti

Karabük Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi personeli Oğuz Karabudak, geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Uzun yıllardır Karabük Üniversitesinde çalışan Oğuz Karabudak'ın vefat haberi, tüm sevenleri ile birlikte Karabük Üniversitesindeki mesai arkadaşlarını da yasa boğdu.  Karabük Üniversitesinin tanınan ve sevilen personeli Oğuz Karabudak, 23 Nisan Pazartesi günü evinde geçirdiği kalp krizi sonrası hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Güler yüzlü kişiliği ve yardımseverliğiyle bilinen Karabudak'ın cenazesi, vefat ettiği gün ikindi namazına müteakiben Safranbolu Yunus Emre Camii'nde kılınan cenaze namazından ardından memleketi Bartın'da toprağa verildi. Oğuz Karabudak en son 17 Nisan Salı günü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının, Karabük Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri ile Aladağ Piknik Alanında yaptığı istişare toplantısına katılarak güler yüzlü pozlar vermiş ve resimlerini sosyal medya hesabından yayımlamıştı. Rektör Polat'tan taziye mesajı  Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Oğuz Karabudak'ın vefatı sonrası taziye mesajı yayımladı. Rektör Polat mesajında şu ifadelere yer verdi: "Uzun süredir Üniversitemizde çalışan emektar personelimiz, mesai arkadaşımız Oğuz Karabudak'ın vefat haberini derin bir üzüntü ile öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun."