Kampüs

KBÜ'nün miniklerinden 'Barış Pınarı Harekatı'na anlamlı destek

Karabük Üniversitesi Demir Çocuk Anaokulu öğrencileri, 'Barış Pınarı Harekatı'na destek vermek amacıyla Türkiye haritası figürü oluşturdu.

Karabük Üniversitesi Demir Çocuk Anaokulu öğrencileri ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri ile anaokulu öğretmenleri, Üniversitenin Ay Yıldızlı Stadyumu'nda toplanarak ele ele tutuşup Türkiye haritası figürü oluşturdu.

Barış Pınarı Harekatı'nda bulunan Mehmetçiğe destek olmak amacıyla bir araya gelen anaokulu ve üniversite öğrencileri "Mehmetçiğimizin yanındayız' yazılı pankart da açtı. Saygı duruşunda bulunarak, İstiklal Marşı da okuyan 70 kişilik grup ele ele tutuşup Türkiye'yi oluşturdu. Ayrıca dev Türk bayrağı açarak 'En büyük asker bizim asker’ diye haykırdılar.

Karabük Üniversitesi Demir Çocuk Anaokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Mücahit Yuvacı, "Amacımız Mehmetçiğimize destek vermek. Çocuklarımıza erken çocukluk dönemi itibariyle milli ve manevi değerleri kazandırmak. Barış Pınarı Harekatı'nda bulunan tüm Mehmetçiğimize destek olduğumuzu bildirmek istiyoruz." dedi.

Bülent Diktepe