Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesinden KBÜ Rektörüne Nezaket Ziyareti

Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpaslan Ceylan ve Rektör Vekili Prof. Dr. Asılbek Kulmirzayev, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Akademik iş birliklerinin gündeme geldiği ziyarette iki üniversite arasında protokol imzalandı. Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpaslan Ceylan ve Rektör Vekili Prof. Dr. Asılbek Kulmirzayev, Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’a rektörlük makamında nezaket ziyareti gerçekleştirdi.  Karabük Üniversitesi Kampüsü gezisinde KBÜ Rektör Yrd. Prof. Dr. Mücahit Coşkun ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Öğr. Gör. Adnan Ucur, heyete eşlik etti.  Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat'ın misafirleri rektörlük makamında ağırladığı ziyarette Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İzzet Açar, Prof. Dr. Mustafa Yaşar ve Prof. Dr. Mücahit Coşkun, KBÜ Genel Sekreteri Lütfü Köm, Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Oya Çepni Önalan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Ayşegül Ay ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Öğr. Gör. Adnan Ucur hazır bulundu. Karabük Üniversitesi ve Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi arasında protokol imzalandı. KBÜ Rektörü Polat ''İki üniversite arasında imzalan protokolün hayırlı olmasını dilerim.'' dedi. Karabük’te olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Rektör Prof. Dr. Alpaslan Ceylan, Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi hakkında bilgiler verdi. Ziyaret hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sonlandı.