Rektörlük

"Kopuz Oda Orkestrası" KBÜ’ de

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Müzik  bölümü  öncülüğünde düzenlenen "Kopuz Oda Orkestrası" konseri, Safranbolu Prof. Dr. Sadettin Ökten Konferans Salonunda gerçekleşti . Türkiye’de  çok sesli müziği sevdirmek, yaygınlaştırmak  ve her yaştan sanatçıya orkestraya katılma olanağı sunmak amacıyla kurulan “Kopuz Oda Orkestrası“ konser gecesinde dinleyicilerin takdirini kazandı. Etkinlikte Chopin, Mozart gibi sanatçıların bilinen eserleriyle Kopuz Oda Orkestrası dinleyicilere doyumsuz bir müzik ziyafeti yaşattı. KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Safranbolu Belediye başkanı Elif Köse, Karabük Üniversitesi İşletme Fakültesi  Dekanı Prof. Dr. Elif Çepni, KBÜ Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar  ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Anıl Ertok Atmaca, KBÜ akademisyenleri ve öğrenciler katıldı. Karabük Üniversitesi Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, Safranbolu Prof. Dr. Sadettin Ökten Konferans Salonunda gerçeklesen konserin Kopuz Oda Orkestrası ekibinde Şef Şekip Ensari, viyolonselde İpek Ekseriyet Açan, piyanoda Ahmet Akın Türkmen, viyolada Selim Kurtuluş yer aldı. Gecenin sonunda Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Anıl Ertok Atmaca tarafından sanatçılara teşekkür belgeleri takdim edildi. Konser, günün anısına çekilen toplu fotoğraf karesiyle son buldu.