Öğrenci

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Öğrencilerine Yönelik Oryantasyon Programı Düzenlendi

Karabük Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü tarafından lisansüstü eğitime yeni başlayan öğrenciler için oryantasyon programı düzenlendi.

Karabük Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Konferans Salonunda lisansüstü öğrencilere yönelik bu yıl ilk kez düzenlenen programa Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Doç. Dr. Zeynep Özcan, akademisyneler ve öğrenciler katıldı.

Toplantıda, enstitüdeki eğitim-öğretim faaliyetleri, akademik danışmanlık süreçleri, araştırma olanakları ve tez hazırlık süreci gibi konular detaylı olarak ele alındı. Ayrıca, öğrencilerin üniversite bünyesindeki sosyal, kültürel ve bilimsel etkinliklerden nasıl faydalanabilecekleri konusunda bilgilendirmeler yapıldı.

Oryantasyon toplantısı, öğrencilerin sorularının yanıtlanmasının ardından son buldu.