Rektörlük

Makedonya’nın Türk Milletvekili Enes İbrahim’den Rektör Polat’a ziyaret

Makedonya - Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı, Makedonya Milletvekili Enes İbrahim, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’ı ziyaret etti.

Makedonya - Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı, Makedonya Türk Hareket Partisi Genel Başkanı Makedonya Milletvekili Enes İbrahim ve beraberindeki heyet, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’ı Safranbolu Turizm Fakültesindeki makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Polat, konuklarına Karabük Üniversitesi hakkında bilgiler verdi. Makedonya Türk Hareket Partisi Genel Başkanı Makedonya Milletvekili  Enes İbrahim ise kendilerine gösterilen ilgiden dolayı Rektör Polat’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Görüşmelerde ayrıca eğitim alanında yapılabilecek iş birliği konuları da ele alındı.