Uluslararası

Malezya Teknik Üniversitesi Rektörü'nden İş Birliği Ziyareti

Malezya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Datuk Ir. Dr. Wahid bin Omar ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nordin Yahaya üniversitemizi ziyaret etti.  Sıcak ve samimi bir ortam da gerçekleştirilen ziyaret sırasında yapılan görüşmelere Rektörümüz Prof. Dr. Refik Polat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Güneş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Kürtül, Genel Sekreter Doç. Dr. Mücahit Coşkun ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Oya Önalan katıldı. Görüşmelerde öğrenci değişimleri ve iki üniversitenin eğitimde iş birliğinin daha da artırılması konuları ele alındı. Görüşmeler sonrasında Prof. Datuk Ir. Dr. Wahid bin Omar ve Prof. Dr. Nordin Yahaya, Rektörümüz Prof. Dr. Refik Polat eşliğinde Ay Yıldızlı Stadyumu, Demir Çelik Enstitüsü'nü ve Kamil Güleç Kütüphanesi'ni gezerek yetkililerden bilgi aldı. Rektörümüz Prof. Dr. Refik Polat tarafından misafirlere üniversitemize ait Çiçekler Evi Konukevi’nde akşam yemeği verildi.