Spor

Masa Tenisi'nde 53 sporcu birincilik için yarıştı

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire başkanlığı tarafından düzenlenen Rektörlük Kupası Masa Tenisi Turnuvası'nda şampiyonlar belli oldu. Her yıl geleneksel olarak farklı spor dallarında düzenlenen Rektörlük Kupası'nın Masa Tenisi Turnuvası maçları Turuncu Kantin’de yapıldı. Turnuvada akademik ve idari birimlerde görevli personel ile fakülte ve yüksekokullarda öğrenim gören öğrencilerden toplam 53 sporcu yarıştı. Üç farklı kategoride düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası’nda akademik – idari grubun şampiyonu İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sekreteri Sami Demirtaş olurken, erkek öğrenciler kategorisinin şampiyonu Fen Fakültesi Kimya Bölümü öğrencisi Murat Okşit, kız öğrenci grubunun şampiyonu ise Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencisi Kader Bayrak oldu. Dereceye giren sporculara ödülleri Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar, Genel Sekreter Doç. Dr. Mücahit Coşkun ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Bünyamin Gün tarafından verildi.