Rektörlük

Memur-Sen Genel Başkanı'ndan Rektör Polat'a ziyaret

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu ile beraberindeki heyet, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat'ı ziyaret etti.  Memur-Sen Karabük Hizmet Binasının açılışı ve "Karabük Memur-Sen Buluşması" programı için Karabük'e gelen Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu, beraberindeki heyetle Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat'ı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Polat, konuklarına Karabük Üniversitesi hakkında bilgiler verdi. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ise kendilerine gösterilen ilgiden dolayı Rektör Polat'a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.