Kampüs

Mevlit Kandili, Mustafa Demirci'nin ilahileri ile kutlandı

Mustafa Demirci, Karabük Üniversitesi’nde Mevlit Kandili münasebetiyle düzenlenen özel programda Tasavvuf Musikisi Konseri verdi. Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyaya teşrifi dolayısıyla idrak edilen Mevlit Kandili, İslam dünyasının önemli gün ve geceleri arasında yer alıyor. Karabük Üniversitesinde de Mustafa Demirci'nin seslendirdiği ilahilerle Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) anıldı. Prof. Dr. Sadettin Ökten Konferans Salonunda düzenlenen Tasavvuf Musikisi Konserinde sahne alan Mustafa Demirci, Peygamberimiz Hz. Muhammed'i (SAV) öven ve ona duyulan sevgilerin anlatıldığı birbirinden güzel ilahiler seslendirdi. Programa Karabük Valisi Fuat Gürel, Kırgızistan Kültür, Enformasyon ve Turizm Bakan Yardımcısı Nurcigit Kadirbekov, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Beytullah Özer, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ'un yanı sıra üniversite yönetimi, akademik ve idari personelle aileleri katıldı. Programın sonunda Karabük Valisi Fuat Gürel ve Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Mustafa Demirci’ye çiçek taktim ederek teşekkürlerini iletti.