Mimarlık öğrencilerine oryantasyon

Mimarlık Bölümü’ne yeni başlayan öğrenciler için “2017-2018 Akademik yılı Güz Yarıyılı Oryantasyon Programı” düzenlendi. Mimarlık Bölümü birinci sınıf öğrencilerinin üniversite ortamına uyum sağlamalarına yardımcı olmak amacıyla Mimarlık Bölümü tarafından düzenlenen oryantasyon programına yaklaşık 100 öğrenci katılım sağladı. Mimarlık Fakültesi binası konferans salonunda gerçekleştirilen programa Dekan Yardımcısı, Mimarlık Bölümü Başkanı, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Programda öğrencilere fakülte tanıtımının yanı sıra üniversite yaşamı, eğitim ve öğretimle ilgili bilgiler verildi. Tanıtım toplantısı sözlü sunum, video ve öğrencilerle karşılıklı söyleşilerin ardından yeni eğitim-öğretim dönemi için temennilerin aktarılmasıyla sona erdi.